Boka

Boka partybuss Skåne

Boka

OBS!

Prisuppgiften du ser i bokningssystemet är felaktig p.g.a. en teknisk bugg. Vi arbetar aktivt med att lösa problemet och beklagar olägenheten som kan uppstå för dig som kund. Intill dess att problemet är löst så får du den exakta prisuppgiften av en av våra representanter.*

Övrig information såsom adresser etc. är korrekta.
*Tänk på att din bokning inte är bekräftad förrän en representant från Partyexpressen.se har kontaktat dig. Detta är för att säkerställa att den bussen du har bokat finns tillgänglig.Prismodellen för våra partybussar i Skåne är enligt följande:

Första timmen kostar 5499 kronor*. Varje påbörjad heltimme efter första timmen debiteras med 1499 kronor. Våra bussar är godkända för upp till 40 personer.

Er disponibla tid räknas från och med fem (5) minuter efter att bussen är framkörd om inte annat är överenskommet.

*Vi reserverar oss för prisändringar samt att andra avtalspriser kan förekomma.

Ovanstående prisexempel gäller resor som startar och slutar inom en radie av max 20 kilometer från centrala Malmö/Lund med närförort.**

För resor som startar eller slutar utanför centrala Malmö/Lund med närförort, vänligen kontakta oss i förväg för en prisoffert.

Vid resor/bokningar som överstiger 5 timmar lämnar vi i regel förmånliga rabatter, kontakta oss idag för en offert!  OBS!

Väljer du kortbetalning som betalningsmetod så kommer du att omdirigeras till vår betalningsleverantör efter genomförd bokning.

Om ni önskar att vi fakturerar ett företag så tillkommer alltid mervärdesskatt (moms). För närvarande är momssatsen 6% på persontransporter.

Betalning sker alltid i förskott innan transporten påbörjas, detta är oavsett om det är en privatperson eller företag som är beställare.Ska du boka en resa från en destination till en annan?
– Välj isåfall ”A-B” bland alternativen.**

Önskar du att boka bussen för att endast åka runt och festa men avsluta turen på samma plats som du startade på? – Välj isåfall ”A-A” bland alternativen.**

Kommer din resa att starta eller sluta i Danmark? – Då tillkommer broavgiften för Öresundsbron i bägge riktningar på resans pris. Orsaken till detta är att vår buss behöver tomköras till Sverige igen.

**Våra priser är samma oavsett det alternativet du väljer, men det underlättar för vår trafikledning i deras strävan att ge er den bästa upplevelsen ni kan få.
 

 

 
Total distans 0 km
Total tid 0 h 0 m
Välj fordon
Välj ruttinformation Ange kontaktinformation
Välj fordon Sammanfattning
Ange kontaktinformation Boka nu

Tack för din bokning

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.