Boka

Boka partybuss stockholm

boka

OBS!

Prismodellen för våra partybussar i Stockholm är enligt följande:

Första timmen kostar 5999 kronor*. Varje påbörjad heltimme efter första timmen debiteras med 1999 kronor. Våra bussar är godkända för upp till 40 personer.

Er disponibla tid räknas från och med fem (5) minuter efter att bussen är framkörd om inte annat är överenskommet.

*Vi reserverar oss för prisändringar samt att andra avtalspriser kan förekomma.

Ovanstående prisexempel gäller resor som startar och slutar inom en radie av max 20 kilometer från centrala Stockholm med närförort.**

För resor som startar eller slutar utanför dem centrala delarna av Stockholm med närförort, vänligen kontakta oss i förväg för en prisoffert.

**Avståndsbegränsningen om 20 kilometer från centrala Stockholm begränsas i norr av Rotebro, i nordväst av Barkarby, i nordost av Arninge, i öst av Saltsjö-Boo, i söder av Handen, i sydväst av Skärholmen/Tullinge, i sydost av Tyresö och i väst av Ekerö.

Vid resor/bokningar som överstiger 5 timmar lämnar vi i regel förmånliga rabatter, kontakta oss idag för en offert! 

 


OBS!

Väljer du kortbetalning som betalningsmetod så kommer du att omdirigeras till vår betalningsleverantör efter genomförd bokning.

Om ni önskar att vi fakturerar ett företag så tillkommer alltid mervärdesskatt (moms). För närvarande är momssatsen 6% på persontransporter.

Betalning sker alltid i förskott innan transporten påbörjas, detta är oavsett om det är en privatperson eller företag som är beställare.Ska du boka en resa från en destination till en annan?
– Välj isåfall ”A-B” bland alternativen.**

Önskar du att boka bussen för att endast åka runt och festa men avsluta turen på samma plats som du startade på? – Välj isåfall ”A-A” bland alternativen.**

**Våra priser är samma oavsett det alternativet du väljer, men det underlättar för vår trafikledning i deras strävan att ge er den bästa upplevelsen ni kan få.

OBS!

*Tänk på att din bokning inte är bekräftad förrän en representant från Partyexpressen.se har kontaktat dig. Detta är för att säkerställa att den bussen du har bokat finns tillgänglig.


Total distans 0 km
Total tid 0 h 0 m
Välj fordon
Välj ruttinformation Ange kontaktinformation
Välj fordon Sammanfattning

Bokningsvillkor

Generella villkor: Följande ingår alltid i priset om inte annat har avtalats (med reservation för ändringar): - Buss - Förare - Bränsle - Framkörning minst 5 minuter innan avgång - Rökmaskin - Högtalaranläggning (Bluetooth, AUX, Chromecast) - Trängselskatt - Normalstädning. Vid fakturabetalning/Swish-betalning skall beloppet vara mottaget och registrerat på företagets konto innan resan påbörjas. Samtliga fordon innehar som minst gemenskapstillstånd för persontransport, trafikförsäkring och godkänd färdskrivare. Avbokningspolicy - Vid avbokning; Fler än 14 dagar före avfärd - Ingen avbokningsavgift debiteras. Fler än 6 dagar, men färre än 15 dagar före avfärd - 50% av tjänstens totalpris debiteras. Färre än 7 dagar före avfärd - 100% av tjänstens totalpris debiteras. OBS! Städning utöver normalstädning, klottersanering eller liknande debiteras med egen städavgift från 4500 SEK**. Förstörd interiör, utrustning eller annan egendom debiteras enligt egen taxa, minimumdebitering 4000 SEK/skadehändelse (vid köp av tilläggsprodukten "Försäkring" så utgår det ekonomiska ansvaret till högst beloppet som motsvarar företagets självrisk, under förutsättning att skadan omfattas av försäkringen). Stilleståndsersättning på 5500 SEK/tim tillkommer separat på samtliga punkter. **Tilläggsvillkor gäller. Fråga föraren för mer information. Det är beställarens ansvar att tillse att av kunden begärd färdväg, inklusive tomkörningsväg, är godkänd och framkomlig utan hinder för en tung buss. Minsta godkända frivikt skall vara 19000 kg, att fri höjd skall motsvara minst 420 cm, att fri bredd skall motsvara minst 330 cm, att fri längd skall motsvara minst 13000 cm och att kraven för miljözon klass 3 uppnås. Kravet gäller samtliga delar av färdvägen inklusive till- och från kundens angivna start- och slutplats. Det är enkom föraren som har det övergripande ordnings- och trafiksäkerhetsansvaret ombord. Föraren har vid envar tid tolkningsföreträde och har skyldighet att ivarata företagets intressen. Vid avbruten eller försenad tur som skylls på kunden- eller kundens gästs handlande, så har kunden inte rätt till återbetalning eller annan monetär ersättning. Niaz event AB ansvarar inte för några överenskommelser mot tredje part.
Ange kontaktinformation Boka nu

Tack för din bokning

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Stripe
You will be redirected to the payment page within 0 second.