Barnkalas

Barnkalas idéer

Barnkalas

Våra partybussar står till förfogande för barn som vill ha en födelsedag utöver det vanliga. De vanligaste användningsområdena inkluderar att hyra bussen som en delaktivitet i samband med transport till en födelsedagsfest. Till exempel som en samlad transport till en lasertag-arena där födelsedagen äger rum, eller som en underhållande inledning innan alla barn samlas på festlokalen. Ett annat vanligt scenario är när det finns flera aktiviteter planerade under dagen, och då står vi till tjänst med transporten för hela dagen. Det ger barnen en möjlighet att åka tillsammans i grupp och gör själva resan till en minnesvärd upplevelse. Nedan finns några fler idéer.

 

Laser Tag:

Vi erbjuder tur- och returresor till en lasertag-arena för alla barn i en häftig partybuss. Vi kan även arrangera mat, som till exempel pizza, efter aktiviteten.

Discoavbrott:

Ta en paus i det planerade födelsedagsfirandet och överraska gästerna med en festlig partybuss för dans och skoj.

Magiker:

Hyra en partybuss med en trollkarl som kommer till er. Det kan vara för en magiföreställning direkt på uppfarten, i den mest lämpliga miljön (partybussen), eller i samband med en åktur.

Biokväll på hjul:

Våra bussar är utrustade med en stor 55-tums TV och soffor i en U-formation. Vi erbjuder snacks, och barnen får njuta av en trevlig filmkväll.

Pyjamasparty på hjul:

Uppmuntra barnen att komma i pyjamas och ha ett roligt pyjamasparty i bussen. Här kan de ha kuddkrig, leka sällskapsspel och njuta av nattens äventyr.

Skattjakt:

Planera en skattjakt som sträcker sig genom bussresan. Barnen kan lösa ledtrådar och hitta “skatter” vid olika stopp längs vägen.

 

Möjligheterna är oändliga. Kontakta oss med era önskemål och idéer, så ser vi till att förverkliga dem. Vi ser fram emot att göra era barns födelsedagar extra speciella!

Prata med oss

Kontakta oss

Dags att boka?

Skicka in en
Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret för att få mer information, priser och tillgänglighet av våra partybussar. 

Vi svarar snarast möjligt, dock högst inom 24h.