Partybuss Stockholm

Välkommen till Stockholm och upplev våra exklusiva partybussar – den ultimata festupplevelsen på hjul!

Våra väldigt exklusiva partybussar i Stockholm är perfekta för alla typer av speciella tillfällen, oavsett om det är en födelsedagsfest, en svensexa/möhippa, företagsevent eller bara en natt ute på stan med vänner. Våra bussar är utrustade med allt du behöver för att skapa minnen för livet.

HTML Hyperlinks

Se våra Partybussar

OBS TRYCK HÄR för att se bilder, beskrivningar och priser på våra Partybussar.

HTML Hyperlinks

Slipp att stå med ansvaret om ni råkar skada något i bussen. Råkar man skada högtalarsystem, TV eller soffparti kan det bli dyrt. Du kan som högst bli ersättningsskyldig 3000 SEK med försäkring.

HTML Hyperlinks

Tilläggstid

Partybussen kör i minst 1 timme. För en mer omfattande upplevelse lägg till extra åktid.

Våra Partybussar i Stockholm

Limobussen Stockholm

Bussen är utrustad med längsgående soffor i mörka toner, en stor dansyta, en Smart-TV, nattklubbsljud och infällda discoljus i taket samt avställningsytor som kan användas som bardisk.

FAQ Partybuss Stockholm

Alla våra bokningar inkluderar chaufför, bränsle, gedigen ljudanläggning, rökmaskin, nattklubbs-belysning, framkörning, städning och en minnesvärd åktur! 

Svaret är nej. Anledningen är att vi inte får sälja någon typ av alkoholhaltiga drycker. Men alla våra kunder är mer än välkomna att ta med någon form av alkoholhaltig dryck som de vill ha. Istället för alkohol säljer vi vatten, energidrycker, läsk och snacks.

Vi tar alltid betalt per timme, kontakta oss för pris i ditt område. Obs. att vi förbehåller oss rätten för tillägg vid högtider eller liknande såsom nyårsafton, julafton, valborgsmässoafton osv.

Våra resor är vanligtvis envägsresor, men vi kan naturligtvis även lösa andra önskemål. Om du vill boka en tur och retur resa är det enklast att göra det genom att göra två enskilda bokningar via hemsidan, eller om du vill så kan du också kontakta oss via e-post, så ordnar vi resan. 

Svar ja, vi brukar vanligtvis köra fram Partybussen 1 timme innan planerad avfärd för bröllop. Detta ger er gott om tid för att pynta och dekorera bussen. Skulle det vara så att bussen önskas vara på plats ännu tidigare, så är det heller inga konstigheter.

Vår buss kommer till den valda platsen, oavsett datum och tid du föredrar. Vi försöker alltid vara i tid, men tyvärr kan det bli några förseningar på grund av oförutsedda faktorer, såsom trafik och sjuka chaufförer. Vi kommer naturligtvis alltid att kontakta dig om någon av dessa komplikationer skulle uppstå. Det är däremot väldigt, väldigt sällan det händer.

En partybuss i Malmö kan användas för en rad olika evenemang och tillfällen. Här är några exempel på vanliga evenemang där en partybuss kan vara en populär och rolig transportlösning:

  1. Födelsedagsfester: En partybuss kan vara ett fantastiskt sätt att fira en födelsedag med vänner och familj. Du kan ha en fest ombord med musik, dans och festliga aktiviteter medan du kör runt i Malmö.

  2. Möhippor och svensexor: Partybussar är populära för möhippor och svensexor då de ger möjlighet att samla hela gruppen och ha en festlig resa till olika platser eller aktiviteter som är planerade för den blivande bruden eller brudgummen.

  3. Studentfirande: Studenter kan hyra en partybuss för att fira sin studentexamen och njuta av en minnesvärd resa tillsammans med sina klasskamrater. Det kan vara en rolig och säker transportlösning för att besöka olika platser eller delta i studentrelaterade evenemang.

  4. Festival– och konsertresor: Om det finns en festival eller konsert i Malmö eller i närheten kan en partybuss vara ett perfekt sätt att ta med dig en grupp vänner och åka till evenemanget tillsammans. Du kan njuta av musik och feststämning ombord innan du når fram till spelplatsen.

  5. Nattklubbsutflykter: Om du planerar en utekväll med dina vänner och vill göra det extra speciellt, kan en partybuss vara ett roligt alternativ för att ta dig runt till olika nattklubbar och barer i Malmö. Du kan fortsätta festen ombord mellan destinationerna.

  6. Företagsevent: Partybussar kan också användas för företagsevent som teambuildingaktiviteter, företagsfester eller företagsjubileum. Det ger en festlig atmosfär och möjlighet att umgås och ha kul tillsammans som ett team.

Ja, det är möjligt att ha flera stopp längs vägen under resan med en partybuss för ett bröllop. Det är vanligt att par vill stanna vid vissa platser för att ta bröllopsfoton, göra en ceremoniell pit stopp eller till och med för att göra några sightseeingstopp om det passar in i schemat. Det är viktigt att diskutera dina planerade stopp och tidsramar med oss vid bokningen så att vi kan planera resan och inkludera dem i rutten.

Fun fact om Partybussar Stockholm

Visste du att Stockholms första officiella partybuss faktiskt lanserades år 2010? Innan dess var det relativt ovanligt med specialdesignade partybussar för evenemang i staden. Men sedan dess har partybusskulturen verkligen tagit fart i Stockholm, och det finns nu ett brett utbud av alternativ för dem som vill festa på hjul i den svenska huvudstaden. Så om du letar efter ett roligt och bekvämt sätt att utforska Stockholm med vänner och samtidigt festa, så är en partybuss definitivt ett alternativ att överväga!