Bröllop

Mer information

Bröllop

Välkommen till Partyexpressen, din ledande leverantör av partybussar för bröllop! Vi är stolta över att erbjuda en exklusiv och minnesvärd upplevelse för dig och dina nära och kära när ni firar er speciella dag. Vår tjänst är utformad för att ge er en bekväm och underhållande resa samtidigt som ni skapar fantastiska minnen tillsammans.

När det handlar om bröllop är det viktigt att varje detalj är perfekt, och våra partybussar är inget undantag. Våra fordon är noggrant utvalda för att erbjuda högsta komfort och stil, vilket gör att ni kan njuta av en lyxig och avkopplande atmosfär under er resa. Med bekväma sittplatser, modern ljud- och ljusutrustning samt en rad extrafunktioner kommer ni att resa i stil och glamour.

Våra partybussar är utrustade med det senaste inom underhållningsteknik för att säkerställa att er fest aldrig tar slut. Ni kommer att ha tillgång till högkvalitativ ljudanläggning som kan spela upp era favoritlåtar, så att ni kan dansa och sjunga medan ni färdas till ert bröllopsmål. Den sofistikerade ljusutrustningen skapar en festlig atmosfär ombord och skapar den perfekta stämningen för att fira er kärlek.

Vi erbjuder även ett brett utbud av bekvämligheter för att säkerställa att ni har allt ni behöver under er resa. Våra partybussar har privata toaletter ombord, vilket ger er extra bekvämlighet och bekvämlighet under er resa. Det finns också gott om förvaringsutrymme för att säkerställa att era ägodelar är säkra och skyddade under hela resan.

Vårt dedikerade team av professionella förare kommer att se till att er resa är smidig och säker. Våra förare är erfarna och välutbildade för att ge er den bästa möjliga kundservicen. Ni kan vara säkra på att ni är i trygga händer när ni väljer vår tjänst.

 

bröllop

Vi förstår att varje bröllop är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att passa era specifika behov och önskemål. Oavsett om ni planerar en intim ceremoni eller en stor fest med många gäster kan vi hjälpa er att välja rätt partybuss som rymmer er grupp bekvämt.

Så låt oss ta hand om er transport och festligheter på er stora dag. Med våra partybussar kan ni fokusera på att njuta av stunden med era nära och kära, medan vi tar hand om resten. Vi strävar efter att leverera en enastående service och skapa oförglömliga minnen för er och era gäster.

Om du har andra idéer, även om de är galna eller vilda, kontakta oss! Vår önskan är att hjälpa dig att få den bästa upplevelsen i ditt liv!

Ställ era frågor till oss HÄR, så svarar vi mer än gärna.

Bröllop

Galleri

Fun fact om bröllop & partybuss

Visste du att traditionen med att använda en bröllopsbil eller -kortege faktiskt går tillbaka till antiken? I gamla tider trodde man att bröllop var sårbara för illvilliga andar och olyckor. För att skydda det nygifta paret använde man sig av ljudliga och festliga processioner för att skrämma bort eventuella olycksbringande krafter. Detta var en tid då man använde vagnar dragna av hästar istället för moderna fordon.

Detta intressanta historiska inslag har fått en modern twist med partybussar för bröllop. Istället för att bara ha en traditionell bröllopsbil kan par nu ta med sig hela festen ombord på en lyxig och underhållande partybuss. Det ger dem möjlighet att fortsätta festligheterna under resan mellan ceremonin och mottagningen, och skapar en atmosfär av glädje och fest i hela sällskapet.

Partybussar har verkligen förvandlat bröllopsupplevelsen genom att erbjuda en mobil festlokal på hjul. Par och deras gäster kan njuta av musik, dans och underhållning ombord samtidigt som de reser från en plats till en annan. Det ger en extra dimension av lyx och roligt till bröllopsfirandet och skapar oförglömliga minnen för alla inblandade.

Så nästa gång du är på ett bröllop och ser en festlig partybuss, kan du tänka tillbaka på hur denna tradition har utvecklats genom tiderna. Och varför inte överväga att hyra en partybuss för ditt eget bröllop och lägga till den extra touchen av glädje och festligheter till din speciella dag?

FAQ Partybuss till bröllop

Alla våra bokningar inkluderar chaufför, bränsle, gedigen ljudanläggning, rökmaskin, nattklubbs-belysning, framkörning, städning och en minnesvärd åktur! 

Svaret är nej. Anledningen är att vi inte får sälja någon typ av alkoholhaltiga drycker. Men alla våra kunder är mer än välkomna att ta med någon form av alkoholhaltig dryck som de vill ha. Istället för alkohol säljer vi vatten, energidrycker, läsk och snacks.

Vi tar alltid betalt per timme, kontakta oss för pris i ditt område. Obs. att vi förbehåller oss rätten för tillägg vid högtider eller liknande såsom nyårsafton, julafton, valborgsmässoafton osv.

Våra resor är vanligtvis envägsresor, men vi kan naturligtvis även lösa andra önskemål. Om du vill boka en tur och retur resa är det enklast att göra det genom att göra två enskilda bokningar via hemsidan, eller om du vill så kan du också kontakta oss via e-post, så ordnar vi resan. 

Svar ja, vi brukar vanligtvis köra fram Partybussen 1 timme innan planerad avfärd för bröllop. Detta ger er gott om tid för att pynta och dekorera bussen. Skulle det vara så att bussen önskas vara på plats ännu tidigare, så är det heller inga konstigheter.

Vår buss kommer till den valda platsen, oavsett datum och tid du föredrar. Vi försöker alltid vara i tid, men tyvärr kan det bli några förseningar på grund av oförutsedda faktorer, såsom trafik och sjuka chaufförer. Vi kommer naturligtvis alltid att kontakta dig om någon av dessa komplikationer skulle uppstå. Det är däremot väldigt, väldigt sällan det händer.

En partybuss i Malmö kan användas för en rad olika evenemang och tillfällen. Här är några exempel på vanliga evenemang där en partybuss kan vara en populär och rolig transportlösning:

  1. Födelsedagsfester: En partybuss kan vara ett fantastiskt sätt att fira en födelsedag med vänner och familj. Du kan ha en fest ombord med musik, dans och festliga aktiviteter medan du kör runt i Malmö.

  2. Möhippor och svensexor: Partybussar är populära för möhippor och svensexor då de ger möjlighet att samla hela gruppen och ha en festlig resa till olika platser eller aktiviteter som är planerade för den blivande bruden eller brudgummen.

  3. Studentfirande: Studenter kan hyra en partybuss för att fira sin studentexamen och njuta av en minnesvärd resa tillsammans med sina klasskamrater. Det kan vara en rolig och säker transportlösning för att besöka olika platser eller delta i studentrelaterade evenemang.

  4. Festival– och konsertresor: Om det finns en festival eller konsert i Malmö eller i närheten kan en partybuss vara ett perfekt sätt att ta med dig en grupp vänner och åka till evenemanget tillsammans. Du kan njuta av musik och feststämning ombord innan du når fram till spelplatsen.

  5. Nattklubbsutflykter: Om du planerar en utekväll med dina vänner och vill göra det extra speciellt, kan en partybuss vara ett roligt alternativ för att ta dig runt till olika nattklubbar och barer i Malmö. Du kan fortsätta festen ombord mellan destinationerna.

  6. Företagsevent: Partybussar kan också användas för företagsevent som teambuildingaktiviteter, företagsfester eller företagsjubileum. Det ger en festlig atmosfär och möjlighet att umgås och ha kul tillsammans som ett team.

Ja, det är möjligt att ha flera stopp längs vägen under resan med en partybuss för ett bröllop. Det är vanligt att par vill stanna vid vissa platser för att ta bröllopsfoton, göra en ceremoniell pit stopp eller till och med för att göra några sightseeingstopp om det passar in i schemat. Det är viktigt att diskutera dina planerade stopp och tidsramar med oss vid bokningen så att vi kan planera resan och inkludera dem i rutten.