Svensexa / möhippa

MER INFORMATION

SVENSEXa/MÖHIPPa

En orsak till den huvudvärk som många upplever i samband med planering av svensexor eller möhippor är transportfrågan – hur ska det lösas smidigast?
Med vår festbuss behöver du inte oroa dig! Vi gör transporten till en del av arrangemanget.

Istället för att det upplevs som svårt, tidskrävande eller rent ut sagt överväldigande bär vi gärna den bördan å dina vägnar.

Skicka ett mail till oss med dina önskemål, dina förutsättningar och din budget så lägger vi upp aktivitetsförslag till dig, givetvis anpassat efter din plånbok.

I många fall är tiden som krävs för ett adekvat svensexor en hel dag. Vid dessa tillfällen har vi möjlighet att erbjuda dig reducerade heldagspriser!

Kontakta oss idag för mer information.

SVENSEXOR/MÖHIPPOR

GALLERI​

SVENSEXOR/MÖHIPPOR

Se våra tidigare svensexor & möhippor

Fun fact om Möhippor och svensexor.

Möhippa och svensexa är svenska traditioner som har sina rötter i olika källor. Här är en kort översikt över deras ursprung:

1. Möhippa:

Möhippa, eller “bachelorette party” på engelska, är en tradition som går tillbaka flera århundraden. Ursprungligen var det en kvinnlig motsvarighet till svensexan, en fest som hölls för bruden innan bröllopet. Under möhippan samlades kvinnliga släktingar och vänner för att fira bruden och ge henne stöd och råd inför äktenskapet. Traditionen har utvecklats med tiden och idag kan möhippor vara allt från lugna sammankomster till mer extravaganta och festliga tillställningar.

2. Svensexa:
Svensexan, eller “bachelor party” på engelska, har också en lång historia. Ursprungligen var syftet att fira den blivande brudgummen och ge honom stöd inför äktenskapet. Det var vanligt att svensexan innefattade alkohol och manliga nöjen. Denna tradition går tillbaka till antika civilisationer, och under tidens gång har den utvecklats till att inkludera olika aktiviteter och evenemang som passar den blivande brudgummens smak.

Både möhippan och svensexan har utvecklats och anpassats till moderna tider, och de kan variera mycket i stil och innehåll beroende på kulturella och individuella preferenser. De är fortfarande populära traditioner som används för att fira den blivande bruden och brudgummen och ge dem en minnesvärd upplevelse innan deras bröllop.

Dags att boka?

Skicka in en
Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret för att få mer information, priser och tillgänglighet av våra partybussar. 

Vi svarar snarast möjligt, dock högst inom 24h.