Födelsedagsfest

mer informati0n

Födelsedagsfest

Välkomna till våra fantastiska partybussar – det ultimata festalternativet för din födelsedagsfest! Vi är här för att erbjuda dig och dina vänner en oförglömlig upplevelse fylld med glädje, skratt och grym feststämning. Stig ombord och låt oss ta hand om resten!

Våra partybussar är speciellt utformade för att ge dig den perfekta festmiljön på hjul. Inuti hittar du en imponerande ljudanläggning som får basen att pumpa och musiken att vibrera genom hela bussen. Dansgolvet är rymligt och har fantastisk belysning som skapar en pulsande klubbkänsla. Släpp loss och dansa till dina favoritlåtar medan bussen tar dig runt i staden.

Vår professionella och vänliga personal finns alltid till hands för att se till att din fest blir en succé. De kommer att skapa den perfekta atmosfären med skräddarsydd ljussättning och musik som passar din smak. Om du har några speciella önskemål är de mer än villiga att uppfylla dem. Vi strävar efter att göra din födelsedagsextravaganza helt unik och personlig.

Men vår partybuss erbjuder mer än bara en fantastisk fest. Under resan kan du njuta av bekvämligheterna ombord, inklusive en välutrustad bar där våra bartenders kommer att blanda upp din favoritdrink och servera kalla drycker. Det finns också bekväma sittplatser och till och med en loungeområde där du kan koppla av och njuta av sällskapet medan bussen tar dig runt i staden.

Våra ruttförslag är flexibla och kan anpassas efter dina önskemål. Vill du besöka de hetaste klubbarna i stan? Inga problem. Kanske föredrar du en sightseeingtur för att upptäcka stadens sevärdheter? Vi fixar det också. Oavsett vad du önskar kommer vi att se till att din födelsedagsfest blir en minnesvärd upplevelse.

Så varför fira din födelsedag på samma gamla sätt när du kan ta festen till nästa nivå ombord på våra grymma partybussar? Låt oss ta hand om allt medan du njuter av en bekymmersfri och spännande festupplevelse. Kontakta oss idag och låt oss göra din födelsedag till något alldeles extra!

Eller så kanske du föredrar en vild fest för bara dig och dina närmaste? Vi är alltid öppna för nya förslag och idéer under förutsättning att det inte riskerar trafiksäkerheten, ordningen ombord eller på annat sätt strider mot gällande lag.

Läs mer om oss på Facebook & Instagram

Födelsedagar

Galleri

Fun fact om partybussar:

Visste du att konceptet med partybussar faktiskt har sina rötter i den amerikanska staden Los Angeles? På 1970-talet uppfann en man vid namn Hank Freid konceptet med att förvandla vanliga skolbussar till rullande festlokaler. Han kallade dem “Fun Time Express” och dessa ombyggda skolbussar blev snabbt populära för fester och evenemang i staden.

Partybussens popularitet spred sig sedan till andra delar av USA och resten av världen. Idag är de vanligt förekommande och erbjuder en rolig och unik festupplevelse för människor i olika åldrar och tillfällen.

Det är intressant att se hur en enkel idé och ombyggnation av en vanlig skolbuss har utvecklats till den fantastiska festalternativet vi känner till idag. Partybussar har blivit synonymt med glädje, gemenskap och festligheter på hjul, och de fortsätter att vara ett populärt val för alla som vill göra sina evenemang extra minnesvärda.

Födelsedagsfest

FAQ Partybuss födelsedagsfest

Alla våra bokningar inkluderar chaufför, bränsle, gedigen ljudanläggning, rökmaskin, nattklubbs-belysning, framkörning, städning och en minnesvärd åktur! 

Svaret är nej. Anledningen är att vi inte får sälja någon typ av alkoholhaltiga drycker. Men alla våra kunder är mer än välkomna att ta med någon form av alkoholhaltig dryck som de vill ha. Istället för alkohol säljer vi vatten, energidrycker, läsk och snacks.

Vi tar alltid betalt per timme, kontakta oss för pris i ditt område. Obs. att vi förbehåller oss rätten för tillägg vid högtider eller liknande såsom nyårsafton, julafton, valborgsmässoafton osv.

Våra resor är vanligtvis envägsresor, men vi kan naturligtvis även lösa andra önskemål. Om du vill boka en tur och retur resa är det enklast att göra det genom att göra två enskilda bokningar via hemsidan, eller om du vill så kan du också kontakta oss via e-post, så ordnar vi resan. 

Om du planerar att boka för en större grupp och du behöver mer än en buss, vänligen kontakta oss via vår e-post istället för att boka direkt på webbplatsen. 

Vår buss kommer till den valda platsen, oavsett datum och tid du föredrar. Vi försöker alltid vara i tid, men tyvärr kan det bli några förseningar på grund av oförutsedda faktorer, såsom trafik och sjuka chaufförer. Vi kommer naturligtvis alltid att kontakta dig om någon av dessa komplikationer skulle uppstå. Det är däremot väldigt, väldigt sällan det händer.

En partybuss kan användas för en rad olika evenemang och tillfällen. Här är några exempel på vanliga evenemang där en partybuss kan vara en populär och rolig transportlösning:

  1. Födelsedagsfester: En partybuss kan vara ett fantastiskt sätt att fira en födelsedag med vänner och familj. Du kan ha en fest ombord med musik, dans och festliga aktiviteter medan du kör runt i Malmö.

  2. Möhippor och svensexor: Partybussar är populära för möhippor och svensexor då de ger möjlighet att samla hela gruppen och ha en festlig resa till olika platser eller aktiviteter som är planerade för den blivande bruden eller brudgummen.

  3. Studentfirande: Studenter kan hyra en partybuss för att fira sin studentexamen och njuta av en minnesvärd resa tillsammans med sina klasskamrater. Det kan vara en rolig och säker transportlösning för att besöka olika platser eller delta i studentrelaterade evenemang.

  4. Festival– och konsertresor: Om det finns en festival eller konsert i Malmö eller i närheten kan en partybuss vara ett perfekt sätt att ta med dig en grupp vänner och åka till evenemanget tillsammans. Du kan njuta av musik och feststämning ombord innan du når fram till spelplatsen.

  5. Nattklubbsutflykter: Om du planerar en utekväll med dina vänner och vill göra det extra speciellt, kan en partybuss vara ett roligt alternativ för att ta dig runt till olika nattklubbar och barer i Malmö. Du kan fortsätta festen ombord mellan destinationerna.

  6. Företagsevent: Partybussar kan också användas för företagsevent som teambuildingaktiviteter, företagsfester eller företagsjubileum. Det ger en festlig atmosfär och möjlighet att umgås och ha kul tillsammans som ett team.

Ja, det är möjligt att ha flera stopp längs vägen under resan med en partybuss för ett bröllop. Det är vanligt att par vill stanna vid vissa platser för att ta bröllopsfoton, göra en ceremoniell pit stopp eller till och med för att göra några sightseeingstopp om det passar in i schemat. Det är viktigt att diskutera dina planerade stopp och tidsramar med oss vid bokningen så att vi kan planera resan och inkludera dem i rutten.