Födelsedagsfest

MER INFORMATION

Födelsedagsfest

Välkommen till våra fantastiska festbussar – det ultimata festalternativet för din födelsedagsfest! Vi är här för att erbjuda dig och dina vänner en oförglömlig upplevelse fylld av glädje, skratt och härlig feststämning. Gå ombord och låt oss ta hand om resten!

Våra partybussar är specialdesignade för att ge dig den perfekta festmiljön på hjul. Inuti hittar du ett imponerande ljudsystem som får baspumpen och musiken att vibrera i hela bussen. Dansgolvet är rymligt och har en fantastisk belysning som skapar en pulserande klubbkänsla. Släpp loss och dansa till dina favoritlåtar när bussen tar dig runt i staden.

Vår professionella och vänliga personal finns alltid till hands för att se till att din fest blir en succé. De kommer att skapa den perfekta atmosfären med anpassad belysning och musik som passar din smak. Om du har några speciella önskemål är de mer än villiga att tillmötesgå dem. Vi strävar efter att göra din födelsedag extravaganza helt unik och personlig.

Men vår partybuss erbjuder mer än bara en fantastisk fest. Under resan kan du njuta av bekvämligheterna ombord, inklusive en välutrustad bar där våra bartendrar blandar ihop din favoritdrink och serverar kalla drycker. Det finns också bekväma sittplatser och till och med en lounge där du kan koppla av och njuta av sällskapet medan bussen tar dig runt i staden.

Våra vägförslag är flexibla och kan anpassas efter dina önskemål. Vill du besöka de hetaste klubbarna i stan? Inga problem. Kanske föredrar du en sightseeingtur för att upptäcka stadens sevärdheter? Vi fixar det också. Oavsett dina önskemål kommer vi att se till att din födelsedagsfest blir en minnesvärd upplevelse.

Så varför fira din födelsedag på samma gamla sätt när du kan ta festen till nästa nivå ombord på våra fantastiska festbussar? Låt oss ta hand om allt medan du njuter av en bekymmerslös och spännande festupplevelse. Kontakta oss idag och låt oss göra din födelsedag till något extra!

Eller kanske du föredrar en vild fest för bara dig och dina nära och kära? Vi är alltid öppna för nya förslag och idéer, förutsatt att de inte riskerar trafiksäkerhet, ordning och reda ombord eller på annat sätt strider mot gällande lag.

Läs mer om oss på Facebook och Instagram

Födelsedagar

GALLERI​

Se våra tidigare Födelsedagsfester

Fun fact om partybussar:

Visste du att konceptet med partybussar faktiskt har sina rötter i den amerikanska staden Los Angeles? På 1970-talet uppfann en man vid namn Hank Freid konceptet med att förvandla vanliga skolbussar till rullande festlokaler. Han kallade dem “Fun Time Express” och dessa ombyggda skolbussar blev snabbt populära för fester och evenemang i staden.

Dags att boka?

Skicka in en
Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret för att få mer information, priser och tillgänglighet av våra partybussar. 

Vi svarar snarast möjligt, dock högst inom 24h.