Studenten 2024

Mer information

Partybuss + Studenten = SANT

Studentperioden i 2020 & 2021 var två udda säsonger som skapade förutsättningar för nytänkande och nya möjligheter. Studenterna blev tvingade till oanad kreativitet för att hitta en ersättare till dem traditionella studentflaken, medan företagen ivrigt försökte göra samma sak. Resultatet blev partybussar, eller russebusser som våra grannar i Norge kallar det för.

På knappt två veckor ordnade vi tillsammans med vår danska avdelning sammanlagt fyra bussar som tillsammans utförde drygt 150 transporter efter förbudet 2020. Det var för att säga det simpelt, en stor succé, och vi är övertygade om att det knappast var en engångsföreteelse.

 Efter ytterligare ett provår i 2021 och att till slut få succén bekräftad i studenttiden 2022, så är vi tacksamma för att kunna erbjuda er partybussar till studenten 2024.

Vi har flera olika typer av partybussar som kommer att vara tillgängliga för den som vill fira studenten på ett minnesvärt manér i 2024. I 2024 så har vi också bestämt oss för att vi kommer att erbjuda våra partybussar till avgångselever i HELA Sverige!

BOKA DIN PARTYBUSS FÖR STUDENTEN 2024 REDAN IDAG.

Dags att boka?

Skicka in en
Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret för att få mer information, priser och tillgänglighet av våra partybussar. Vi återkommer inom 24h. 

Alla som bokar sin partybuss innan årskiftet får automatiskt 15% rabatt på hela summan!