Smurfbussen Malmö/Skåne
Föregående bild
Nästa bild

Om Partybussen

Upplev Festen På Hjul med Vår Smurfbuss!

Letar du efter den perfekta ingrediensen för att ta din fest till nästa nivå? Då har du kommit rätt! Vår retro partbuss är svaret på dina festdrömmar. Med oss kommer du att göra ett intryck som kommer att vara minnesvärt för alla dina gäster.

Här är vad vår partybuss har att erbjuda:

Grymma Högtalare: Låt musiken pumpa genom kraftfulla högtalare som får hela bussen att vibrera till takten. Oavsett om du är into de senaste topplistehitsen eller klassiska partylåtar, så kommer ljudet att vara episkt.

Discoljus: Stämningen är allt, och våra discoljus skapar en fantastisk atmosfär ombord. Glittrande ljus som dansar i takt med musiken kommer att få alla att släppa loss på dansgolvet.

Rökmaskin: Ta festen till nästa nivå med vår inbyggda rökmaskin. Det är som att kliva in i din egen privata nattklubb. Röken skapar en mystisk och energifylld atmosfär som kommer att sätta igång dansfesten.

En Grym Chaufför: Ingen fest är komplett utan en professionell och vänlig chaufför som ser till att du och dina gäster har en säker och rolig resa. Vår chaufför tar hand om allt så att du kan koppla av och njuta av festen.

Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, möhippa/svensexa, studentfest eller bara en anledning att fira, så är vår retro partybuss det ultimata sättet att göra det. Vi tar dig dit du vill gå, medan du och dina vänner festar och har en fantastisk tid ombord.

Dags att boka?

Skicka in en
Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret för att få mer information, priser och tillgänglighet av våra partybussar. 

Vi svarar snarast möjligt, dock högst inom 24h.