Partytaxin Skåne
Föregående bild
Nästa bild

Om Partybussen

Partya Som En Kändis med Vår Exklusiva Partytaxi!

Sätt igång festen i en klass för sig själv med vår otroliga partytaxi. Vi erbjuder en VIP-upplevelse som gör att du känner dig som en kändis från början till slut. Oavsett om det är en födelsedagsfest, svensexa/möhippa eller bara en utekväll med vänner, så är vår partytaxi din bästa biljett till en minnesvärd kväll.

Här är vad vår partytaxi har att erbjuda:

Kylskåp: Håll dina favoritdrycker kylda och redo att njuta av närhelst du önskar. Vårt kylskåp är fullt utrustat med dina favoritdrycker för att hålla festen i full gång.

Strippstång: Förvandla din resa till en riktig fest med vår inbyggda strippstång. Oavsett om du vill visa upp dina dansfärdigheter eller bara ha roligt med vänner, så är detta en funktion som du inte kommer att kunna motstå.

Integrerade Högtalare: Musiken är hjärtat av varje fest, och våra integrerade högtalare levererar ljud som får varje ton att slå rätt. Skapa din egen spellista eller be vår chaufför att sätta på de senaste hitsen.

Discoljus: Lys upp natten med våra dynamiska discoljus. Färgglada ljuseffekter skapar en festlig stämning som får dig att känna dig som en stjärna.

Stiga in i vår partytaxi och upplev en unik och minnesvärd kväll. Vår chaufför är mer än bara en förare – de är din festvärd som ser till att du har den bästa tiden någonsin. Oavsett om ni är en grupp vänner som festar loss eller firar en speciell händelse, så är vår partytaxi det ultimata sättet att göra det med stil.

Dags att boka?

Skicka in en
Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret för att få mer information, priser och tillgänglighet av våra partybussar. 

Vi svarar snarast möjligt, dock högst inom 24h.