Limobussen Malmö/Skåne
Föregående bild
Nästa bild

Om Partybussen

Lyx och Underhållning På Vägarna Med Vår Limobuss!

För den ultimata lyxupplevelsen på hjul har vi den perfekta lösningen – vår imponerande limobuss. Oavsett om det är en speciell anledning, en företagsevenemang eller bara en kväll med vänner, så kommer vår limobuss att göra varje resa till en minnesvärd upplevelse.

Här är vad vår limobuss har att erbjuda:

55-tums TV: Njut av ditt favoritunderhållning ombord med vår stora 55-tums TV-skärm. Perfekt för att titta på sportevenemang, filmer eller kanske din egen spellista. Du kommer aldrig vilja lämna bussen!

Kylskåp: Håll dina favoritdrycker och snacks kylda i vårt bekväma kylskåp. Du behöver inte oroa dig för att göra stopp för att fylla på förfriskningarna.

Sidoställda Soffor i Läder: Koppla av i komfort på våra exklusiva sidoställda soffor, täckta i mjukt läder. Det är som att sitta i din egen VIP-lounge på hjul.

Integrerade Högtalare: Ljudet är avgörande för en minnesvärd resa. Våra integrerade högtalarsystem kommer att leverera högkvalitativt ljud som får varje låt att låta fantastiskt.

Wifi-Uppkoppling: Stanna uppkopplad under hela resan med vår pålitliga wifi-uppkoppling. Perfekt för att surfa, strömma musik eller hålla kontakt med vänner och kollegor.

Rökmaskin: Förvandla bussen till din egen privata nattklubb med vår inbyggda rökmaskin. Skapa en mystisk och festlig atmosfär med varje resa.

Discoljus: Ge din fest en extra gnista med våra imponerande discoljus. Lysande färger och mönster skapar en festlig stämning som ingen kommer att kunna motstå.

stort dansgolv: Visa upp dina allra bästa moves och dansa hela kvällen lång. Främre delen av bussen är ett stort öppet dansgolv med en inbjudande stämning för dans. 

Låt vår professionella chaufför ta hand om körningen medan du och dina gäster njuter av varje ögonblick ombord på vår limobuss. Oavsett om det är en födelsedagsöverraskning, bröllopsfest, företagsevenemang eller något annat speciellt tillfälle, så är vår limobuss det perfekta sättet att göra det minnesvärt.

Dags att boka?

Skicka in en
Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret för att få mer information, priser och tillgänglighet av våra partybussar. 

Vi svarar snarast möjligt, dock högst inom 24h.