Företagsevent

Mer information

Företagsevent

Det är äntligen dags för en rolig, vild och avkopplande fest för dig och dina medarbetare. Vårt företag kommer att leverera en exklusiv upplevelse som säkert kommer att pratas om på kontoret i decennier! Vi tycker att företagsevent, sammankomster och AW är mycket viktiga, eftersom de hjälper till att få de anställda att lära känna varandra bättre och skapar en bättre grupp. Att starta evenemanget i bussen tillsammans är den bästa bästa isbrytaren, och efter en drink eller två i bussen är alla redo att festa vidare resten av natten. 

Vårt mest efterfrågade bokningar är heldagsevent. Till exempel kan vi plocka upp alla och köra er till en nöjespark (Bakken i Danmark är mycket populärt.) Efter att sällskapet har upplevt en otrolig dag tillsammans kommer vi att transportera alla säkert hem.

Vi erbjuder även följande tjänster: 

  • Julbord
  • Personliga dagar i temaparker 
  • AW på olika barer
  • Lyxtransport till möten
  • Transport etc. till utställningar 

Och mycket mera. Om du har något annat i åtanke, kontakta oss så gör vi det till verklighet.

För att göra det så enkelt som möjligt för er kan vi planera hela dagen. Skicka över era idéer, krav, budget och så skräddarsyr vi det perfekta evenemanget utifrån era önskemål. Vi strävar alltid efter att leverera över förväntningarna. 

Företagsevent

Galleri