Företagsevent

MER INFORMATION

Företagsevent

Det är äntligen dags för en rolig, vild och avkopplande fest för dig och dina medarbetare. Vårt företag kommer att leverera en exklusiv upplevelse som säkert kommer att pratas om på kontoret i decennier! Vi tror att företagsevent, sammankomster och AW är väldigt viktigt, eftersom de hjälper medarbetarna att lära känna varandra bättre och skapa ett bättre team. Att starta evenemanget på bussen tillsammans är den bästa isbrytaren, och efter en drink eller två på bussen är alla redo att festa hela natten.

Våra mest efterfrågade bokningar är heldagsevenemang. Vi kan till exempel hämta alla och köra dig till en nöjespark (Bakken i Danmark är väldigt populärt.) Efter att festen har upplevt en otrolig dag tillsammans kommer vi att transportera alla säkert hem.

Vi erbjuder även följande tjänster:

Julbord
Personliga dagar i nöjesparker

  • AW på olika barer
  • Lyxtransport till möten
  • Transport mm till utställningar

Och mycket mer. Om du har något annat i åtanke, kontakta oss så fixar vi det.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig kan vi planera hela dagen. Skicka över dina idéer, krav, budget så skräddarsyr vi det perfekta evenemanget utifrån dina önskemål. Vi strävar alltid efter att leverera över förväntan.

Företagsevent

GALLERI​

Se våra tidigare Företagskunder

Fun fact om Afterwork.

Ursprunget till after work, ett trendigt socialt sammanhang. 

Afterwork, eller AW, är en social aktivitet som har blivit en viktig del av vårt moderna arbets- och nöjesliv. Ursprunget kan härledas till Sverige och dess nordiska grannländer. AW har utvecklats till en populär tradition som ger människor möjlighet att koppla av och socialisera efter arbetsdagens slut.

Historia och Ursprung

Ursprunget till afterwork kan spåras till det svenska arbetslivet, där det kan ha inspirerats av den traditionella “fika”-pausen. Det har också påverkats av kortare arbetstider och ökad fritid. AW-konceptet spred sig snabbt, lockade arbetskamrater och vänner att samlas för avslappnad social interaktion.

Fenomenets Tillväxt

AW blev snabbt populärt och spred sig över Sverige och de nordiska länderna innan det nådde andra delar av världen. Restauranger och barer utvecklade unika AW-erbjudanden för att locka kunder.

Varför Afterwork är så Populärt

AW främjar starkare sociala band och fungerar som en plattform för avslappnad samvaro och arbetsrelaterade diskussioner. Det ger också en paus från arbetsstressen och har blivit en trendig livsstilsaktivitet där man kan utforska olika smaker och kulturer.

Sammanfattning

Afterwork, eller AW, är en svensk tradition som har spridit sig globalt. Det ger en avkopplande möjlighet till social interaktion efter arbetsdagens slut och främjar starkare sociala band. AW har blivit en viktig del av vår moderna kultur och fortsätter att växa i popularitet.

Dags att boka?

Skicka in en
Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret för att få mer information, priser och tillgänglighet av våra partybussar. 

Vi svarar snarast möjligt, dock högst inom 24h.