Om oss

Partyexpressen

om oss

Partyexpressen är i grunden ett eventbolag som sedan 2017 levererat studentflak, partybussar, russebussar och limusiner exklustivt till studenter i Danmark och Skåne. I Sverige har vi trafikerat majoriteten av studentflaken i Skåne varje sommar sedan 2017 men partybussarna kom först senare. Sedan start av studentflaks verksamheten i Sverige har diskussioner om en fast partybuss verksamhet kommit upp gång på gång. År 2019 sattes planeringen igång för start på det som redans kändes som hemmaplan, nämligen Skåne i första kvartalet av 2020.

Under 2019 byggde vi upp vår exklusiva limobuss/partybuss, rekryterade personal och gjorde oss redo för start. Sedan kom bakslaget och pandemin mitt i vägen precis i samband med lanseringen. Vilket därav ledde till en jobbig start som fortfarande pågår. I dagsläget kör vi endast slutna sällskap som i annat fall ändå hade behövt transport och inga öppna evenemang i bussen för att inte bidra till ökad smittspridning. Vi har alltid haft tre viktiga punkter att arbete utifrån för att upprätthålla kvalitet och kundnöjdhet, särskilt när det kom till expansion. Detta var även viktigt för oss att vi höll i samband med den pågående pandemin.

Punkterna vi arbetar utifrån är 

– Kvalitét före kvantitet.

– Kundnöjdhet och säkerhet är alltid prio ett. 

– Leverera stort värde.

I Sverige har framgångsrikt samlat ett team av proffs inom denna specifika bransch, som inte bara har massor av erfarenhet, utan även vet hur man håller kunderna nöjda samtidigt som att det blir en säker fest på hjul. Majoriteten av vår personal i Sverige har tidigare arbetet i Danmark och Norge med dem traditionella russebussarna respektive partybussar. Målet var att under fjärde kvartalet 2020 ha tre avdelningar i Sverige. Detta sattes dock snabbt på is på grund av pandemin men under sommaren 2020 körde vi igång i Stockholm för att rädda studenterna som blev utan flak. Därefter har partybuss verksamheten uppe i Stockholm blivit kvarvarande men tillsvidare endast med körningar för slutna sällskap intill säkrare tider. 

Med mycket erfarenhet, de bästa fordonen, säkra förare, stora leenden och lite charm, är vi glada och stolta över att introducera partybuss kulturen på riktigt i hela Sverige.  Förhoppningsvis kan vi köra fullt ut i Partyexpressen stil i 2021, när pandemin lagt sig. 

Om du har några eller funderingar är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

VI REKOMMENDERAR STARKT ATT BOKA I FÖRVÄG, PGA. HÖG EFTERFRÅGAN.​