Transport Julbord

Har ni bokat transport?

Julbord

Julfirande på Hjul – Upptäck magin med en partybuss!

Julen närmar sig, och med den kommer tidens mest glittrande festligheter – julbordet. Kanske har ni redan säkrat er plats vid ett festligt bord, men hur planerar ni att ta er dit?

Låt oss introducera er till ett glammigt, exklusivt och oförglömligt sätt att resa – med vår partybuss. Från det ögonblick ni kliver ombord, kommer stämningen att vara på topp med en välkomstdrink och härligt umgänge. Föreställ er skratt, samtal och förväntansfull atmosfär, allt innan ni ens anländer till julbordet!

Våra partybussar är inte bara ett transportmedel, de är en upplevelse. De erbjuder den perfekta lösningen för att visa uppskattning till era medarbetare eller föreningsmedlemmar, samtidigt som ni anländer som en sammanhållen grupp – redo att njuta av kvällen tillsammans.

Skjuts till och från julbordet

Varför nöja sig med en enkel transport när ni kan börja festen redan på vägen?

Upphämtning från flera platser:

Oavsett om ni är spridda över flera kontor eller platser, ser vi till att alla kommer med.

Efterfest ombord

 Efter att ni njutit av julbordet kan festen fortsätta i vår partybuss. Den perfekta avrundningen på en fantastisk kväll!

För oss är det viktigaste att ni får en magisk upplevelse. Era kollegor eller medlemmar förtjänar inget mindre än det bästa, och det är precis vad vi strävar efter att leverera.

Intresserad? Ta steget mot ett julfirande ni aldrig kommer att glömma. Kontakta oss idag för att diskutera era behov och hur vi kan skapa den perfekta kvällen för er.

frågor? 

Kontakta oss

Dags att boka?

Skicka in en
Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret för att få mer information, priser och tillgänglighet av våra partybussar. 

Vi svarar snarast möjligt, dock högst inom 24h.

Frågor?

Låt oss
diskutera

Fyll i formuläret med alla dina frågor.

Vi svarar snarast möjligt, dock högst inom 24h.