Fester

Mer information

Fester

Välkommen till vår partybuss, där festen tar plats på hjul! Vi erbjuder en unik och spännande upplevelse för alla festglada människor som vill fira och ha kul i rörelse. Vår partybuss är inte bara ett transportmedel, det är själva festlokalen som tar er till era mest minnesvärda ögonblick.

Stig ombord och förbered er för en fest som ni sent kommer att glömma. Vår partybuss är utrustad med allt ni behöver för att hålla igång festen. Från det ögonblick ni kliver in möts ni av en elektrisk atmosfär med pulserande musik, skimrande ljus och en dansgolv som bjuder in till att släppa loss och dansa tills fötterna värker.

Vår state-of-the-art ljudanläggning pumpar ut era favoritlåtar och får hela bussen att vibrera av energi. Ni behöver inte oroa er för att missa en enda takt, för våra professionella DJ:ar ser till att musiken är i toppklass och anpassar den efter era önskemål. Så släpp loss, sjung med och skapa oförglömliga minnen tillsammans med era vänner.

Ljuset spelar en viktig roll i att skapa rätt atmosfär, och våra partybussar är utrustade med fantastiskt ljusarrangemang. Stämningsfulla färgskiftningar, pulserande ljuseffekter och spektakulära disco-bollar kommer att ge er fest en touch av glamour och föra er rakt in i nattens magi.

För att hålla er fest i gång erbjuder vi också en fullständigt utrustad bar ombord. Våra kunniga bartenders kommer att blanda upp era favoritdrinkar, så ni kan njuta av era valda förfriskningar medan ni kör runt och festar med stil. Ta en sipp av er favoritcocktail, skåla med era vänner och njut av en festlig atmosfär som endast vår partybuss kan erbjuda.

Vi förstår att säkerheten är viktig för er, och ni kan vara trygga i att vi har erfarna och professionella förare som tar er dit ni vill vara säkert. Ni kan slappna av och njuta av festligheterna, medan vår förare tar hand om resten. Vi prioriterar er komfort och säkerhet, och vår personal är här för att se till att er fest på hjul blir en minnesvärd och smidig resa.

Oavsett om ni planerar ett födelsedagsfirande, en möhippa eller svensexa, eller bara vill festa loss med era vänner, så är vår partybuss det perfekta valet för er. Hoppa ombord och låt oss ta er på en resa full av glädje, musik och dans. Ni kommer att skapa minnen som varar för evigt och få en festupplevelse som sticker ut från mängden.

Boka er fest på hjul med oss och upplev en oöverträffad kombination av bekväml

Det går naturligtvis också bra att du bara har en otrolig fest i vår buss, det händer minst ett par gånger i veckan att vi blir bokade för det. Som alltid är vi öppna för ideér och ser gärna att kunna leverera det ni önskar. 

Fester

Galleri

Fun fact om Partybussar

Fester

En rolig fakta om partybussar är att konceptet med att fira och festa ombord på en buss faktiskt härstammar från 1950-talets USA. Under den tiden började rock ‘n’ roll-musiken och ungdomskulturen blomstra, och tonåringar ville ha en plats där de kunde samlas och fira med musik och dans. Det var då “partybussarna” eller “partyvagnarna” föddes.

Ungdomar skulle hyra ombyggda skolbussar eller vanliga bussar och förvandla dem till rullande festlokaler. Bussarna skulle vara utrustade med ljudsystem, musikspelare och till och med dansgolv. De körde runt i staden medan tonåringarna dansade, sjöng och festade till den populära musiken.

Denna trend spred sig snabbt och blev ett populärt sätt för tonåringar att fira sina speciella tillfällen och skapa oförglömliga minnen. Sedan dess har konceptet med partybussar fortsatt att utvecklas och anpassas till olika evenemang och fester, inklusive bröllop, födelsedagar, möhippor/svensexor och andra festliga tillfällen.

Idag har partybussar blivit synonymt med glädje, festligheter och en mobil festupplevelse på hjul. De är utformade för att erbjuda bekvämlighet, underhållning och en unik atmosfär som får festen att fortsätta även under resan.

Så nästa gång du är ombord på en partybuss och njuter av musiken och feststämningen, kan du tänka tillbaka på 1950-talets ungdomar som skapade denna roliga trend och hur den har blivit en populär festform även idag.

Se våra inlägg på Facebook & instagram

FAQ Partybuss Malmö / Skåne

Alla våra bokningar inkluderar chaufför, bränsle, gedigen ljudanläggning, rökmaskin, nattklubbs-belysning, framkörning, städning och en minnesvärd åktur! 

Svaret är nej. Anledningen är att vi inte får sälja någon typ av alkoholhaltiga drycker. Men alla våra kunder är mer än välkomna att ta med någon form av alkoholhaltig dryck som de vill ha. Istället för alkohol säljer vi vatten, energidrycker, läsk och snacks.

Vi tar alltid betalt per timme, kontakta oss för pris i ditt område. Obs. att vi förbehåller oss rätten för tillägg vid högtider eller liknande såsom nyårsafton, julafton, valborgsmässoafton osv.

Våra resor är vanligtvis envägsresor, men vi kan naturligtvis även lösa andra önskemål. Om du vill boka en tur och retur resa är det enklast att göra det genom att göra två enskilda bokningar via hemsidan, eller om du vill så kan du också kontakta oss via e-post, så ordnar vi resan. 

Om du planerar att boka för en större grupp och du behöver mer än en buss, vänligen kontakta oss via vår e-post istället för att boka direkt på webbplatsen. 

Vår buss kommer till den valda platsen, oavsett datum och tid du föredrar. Vi försöker alltid vara i tid, men tyvärr kan det bli några förseningar på grund av oförutsedda faktorer, såsom trafik och sjuka chaufförer. Vi kommer naturligtvis alltid att kontakta dig om någon av dessa komplikationer skulle uppstå. Det är däremot väldigt, väldigt sällan det händer.

En partybuss i Malmö kan användas för en rad olika evenemang och tillfällen. Här är några exempel på vanliga evenemang där en partybuss kan vara en populär och rolig transportlösning:

  1. Födelsedagsfester: En partybuss kan vara ett fantastiskt sätt att fira en födelsedag med vänner och familj. Du kan ha en fest ombord med musik, dans och festliga aktiviteter medan du kör runt i Malmö.

  2. Möhippor och svensexor: Partybussar är populära för möhippor och svensexor då de ger möjlighet att samla hela gruppen och ha en festlig resa till olika platser eller aktiviteter som är planerade för den blivande bruden eller brudgummen.

  3. Studentfirande: Studenter kan hyra en partybuss för att fira sin studentexamen och njuta av en minnesvärd resa tillsammans med sina klasskamrater. Det kan vara en rolig och säker transportlösning för att besöka olika platser eller delta i studentrelaterade evenemang.

  4. Festival– och konsertresor: Om det finns en festival eller konsert i Malmö eller i närheten kan en partybuss vara ett perfekt sätt att ta med dig en grupp vänner och åka till evenemanget tillsammans. Du kan njuta av musik och feststämning ombord innan du når fram till spelplatsen.

  5. Nattklubbsutflykter: Om du planerar en utekväll med dina vänner och vill göra det extra speciellt, kan en partybuss vara ett roligt alternativ för att ta dig runt till olika nattklubbar och barer i Malmö. Du kan fortsätta festen ombord mellan destinationerna.

  6. Företagsevent: Partybussar kan också användas för företagsevent som teambuildingaktiviteter, företagsfester eller företagsjubileum. Det ger en festlig atmosfär och möjlighet att umgås och ha kul tillsammans som ett team.

Ja, det är möjligt att ha flera stopp längs vägen under resan med en partybuss för ett bröllop. Det är vanligt att par vill stanna vid vissa platser för att ta bröllopsfoton, göra en ceremoniell pit stopp eller till och med för att göra några sightseeingstopp om det passar in i schemat. Det är viktigt att diskutera dina planerade stopp och tidsramar med oss vid bokningen så att vi kan planera resan och inkludera dem i rutten.