MER INFORMATION

Fester

Välkommen till vår festbuss där festen sker på hjul! Vi erbjuder en unik och spännande upplevelse för alla festglada som vill fira och ha kul på språng. Vår festbuss är inte bara ett transportmedel, det är själva festlokalen som tar dig till dina mest minnesvärda stunder.

Gå ombord och förbered dig för en fest du sent kommer att glömma. Vår festbuss är utrustad med allt du behöver för att hålla igång festen. Från det ögonblick du kliver in möts du av en elektrisk atmosfär med pulserande musik, skimrande ljus och ett dansgolv som inbjuder dig att släppa loss och dansa tills fötterna värker.

Vårt toppmoderna ljudsystem pumpar ut dina favoritlåtar och får hela bussen att vibrera av energi. Du behöver inte oroa dig för att missa ett enda slag, för våra professionella DJ:s ser till att musiken är på topp och anpassar den efter dina önskemål. Så släpp loss, sjung med och skapa oförglömliga minnen tillsammans med dina vänner.

Ljuset spelar en viktig roll för att skapa rätt atmosfär och våra partybussar är utrustade med fantastiska ljusarrangemang. Atmosfäriska färgförändringar, pulserande ljuseffekter och spektakulära discobollar ger din fest en touch av glamour och tar dig rakt in i nattens magi.

För att hålla igång din fest erbjuder vi även en fullt utrustad bar ombord. Våra kunniga bartendrar blandar ihop dina favoritdrinkar, så att du kan njuta av dina utvalda förfriskningar medan du kör runt och festar med stil. Ta en klunk av din favoritcocktail, skåla med dina vänner och njut av en festlig atmosfär som bara vår partybuss kan erbjuda.

Vi förstår att säkerhet är viktigt för dig, och du kan vara säker på att vi har erfarna och professionella förare som tar dig dit du vill vara säkert. Du kan koppla av och njuta av festligheterna, medan vår chaufför tar hand om resten. Vi prioriterar din komfort och säkerhet, och vår personal finns här för att se till att din fest på hjul blir en minnesvärd och smidig resa.

Oavsett om du planerar ett födelsedagsfirande, möhippo eller svensexa, eller bara vill festa med dina vänner, är vår festbuss det perfekta valet för dig. Hoppa ombord och låt oss ta dig med på en resa full av glädje, musik och dans. Du kommer att skapa minnen som varar för evigt och få en festupplevelse som sticker ut från mängden.

Boka din fest på hjul hos oss och upplev en oöverträffad kombination av komfort

Självklart går det också bra om man bara har en otrolig fest i vår buss, det händer åtminstone ett par gånger i veckan att vi blir bokade för det. Som alltid är vi öppna för idéer och ser fram emot att kunna leverera det du önskar.

Fester

GALLERI​

Se våra tidigare Fester ombord

Fun fact om partybussar

En rolig fakta om partybussar är att konceptet med att fira och festa ombord på en buss faktiskt har sitt ursprung i 1950-talets USA. Under den tiden började rock’n’roll-musiken och ungdomskulturen blomstra, och tonåringar ville ha en plats där de kunde samlas och fira med musik och dans. Det var då “festbussarna” eller “festvagnarna” föddes.

Unga människor skulle hyra ombyggda skolbussar eller vanliga bussar och förvandla dem till böljande festlokaler. Bussarna skulle utrustas med ljudanläggningar, musikspelare och till och med dansgolv. De körde runt i staden medan tonåringarna dansade, sjöng och festade till populärmusik.

Denna trend spred sig snabbt och blev ett populärt sätt för tonåringar att fira sina speciella tillfällen och skapa oförglömliga minnen. Sedan dess har konceptet med partybussar fortsatt att utvecklas och anpassas till olika evenemang och fester, inklusive bröllop, födelsedagar, svensexor/möhippor och andra festliga tillfällen.

Idag har partybussar blivit synonymt med glädje, festligheter och en mobil festupplevelse på hjul. De är designade för att erbjuda komfort, underhållning och en unik atmosfär som kommer att hålla festen igång även under resan.

Så nästa gång du är ombord på en partybuss och njuter av musiken och feststämningen, tänk tillbaka på 1950-talets ungdomar som skapade denna roliga trend och hur det har blivit en populär festform än idag.

Se våra inlägg på Facebook och Instagram

Dags att boka?

Skicka in en
Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret för att få mer information, priser och tillgänglighet av våra partybussar. 

Vi svarar snarast möjligt, dock högst inom 24h.