Partybuss Malmö / Skåne

Välkommen till Malmö / Skåne och upplev våra exklusiva partybussar – den ultimata festupplevelsen på hjul!

Våra väldigt exklusiva partybussar i Malmö är perfekta för alla typer av speciella tillfällen, oavsett om det är en födelsedagsfest, en svensexa/möhippa, företagsevent eller bara en natt ute på stan med vänner. Våra bussar är utrustade med allt du behöver för att skapa minnen för livet.

HTML Hyperlinks

Se våra Partybussar

OBS TRYCK HÄR för att se bilder, beskrivningar och priser på våra Partybussar.

HTML Hyperlinks

Slipp att stå med ansvaret om ni råkar skada något i bussen. Råkar man skada högtalarsystem, TV eller soffparti kan det bli dyrt. Du kan som högst bli ersättningsskyldig 3000 SEK med försäkring.

HTML Hyperlinks

Tilläggstid

Partybussen kör i minst 1 timme. För en mer omfattande upplevelse lägg till extra åktid.

Våra Partybussar i Malmö / Skåne

Limobussen Skåne

Bussen är i särklass Sveriges lyxigaste partybuss. Utrustad med längsgående soffor i mörka toner, en stor dansyta, en Smart-TV, ett kylskåp för att hålla drycken kall, nattklubbsljud och infällda discoljus i taket samt avställningsytor som kan användas som bardisk.

Smurfbussen

En retro buss som kan erbjuda en riktig fest. I denna bussen så ska det dansas. Underbar buss en varm sommarkväll med möjlighet för att öppna upp alla sidorna.

Partytaxin

Partytaxin är en vip upplevelse där upp till 8 personer får följa med. Partytaxin är heltäckt med exklusivt läder på insidan, utrustad med marknadens bästa högtalare, kyl för att hålla drycken kall, discoljus, Smart-TV, strippstång och inbyggda LED-lampor.

Partybuss Malmö

Partybussar har blivit alltmer populära i Malmö under de senaste åren. De erbjuder en unik och festlig upplevelse för grupper av människor som söker en rolig och minnesvärd resa till sina evenemang och festligheter. Det finns flera faktorer som har bidragit till populariteten hos partybussar i Malmö:

  1. Festlig atmosfär: Partybussar skapar en festlig atmosfär ombord. De är utrustade med musiksystem, ljuseffekter och ibland även dansgolv, vilket ger en clubliknande stämning. Det ger en möjlighet för människor att börja festa redan på vägen till sitt mål och hålla energin uppe under hela resan.

  2. Bekvämlighet och praktiskhet: Att hyra en partybuss eliminerar behovet av att transportera sig själv eller att använda flera bilar för att förflytta en grupp människor. Partybussar kan rymma stora sällskap och erbjuder bekväma sittplatser och utrymme att umgås under resan. Dessutom tar de ansvaret för körtid och parkering, vilket gör att gästerna kan fokusera på att njuta av sin tid tillsammans.

  3. Variation av evenemang: Partybussar används för olika typer av evenemang och tillfällen. Det kan vara födelsedagsfiranden, möhippor, svensexor, studentfester, konserter, festivaler eller andra speciella tillfällen. Malmö har en livlig evenemangsscen och partybussar ger ett spännande transportalternativ för att göra evenemangen ännu mer minnesvärda.

  4. Sociala medier och mun-till-mun-reklam: Genom sociala medier sprids bilder och videor från partybussupplevelser, vilket skapar en buzz och intresse kring dessa evenemang. Mun-till-mun-reklam och positiva recensioner från tidigare kunder har också bidragit till att öka populariteten hos partybussar i Malmö.

Partyexpressens Instagram & Facebook

FAQ Partybuss Malmö / Skåne

Alla våra bokningar inkluderar chaufför, bränsle, gedigen ljudanläggning, rökmaskin, nattklubbs-belysning, framkörning, städning och en minnesvärd åktur! 

Svaret är nej. Anledningen är att vi inte får sälja någon typ av alkoholhaltiga drycker. Men alla våra kunder är mer än välkomna att ta med någon form av alkoholhaltig dryck som de vill ha. Istället för alkohol säljer vi vatten, energidrycker, läsk och snacks.

Vi tar alltid betalt per timme, kontakta oss för pris i ditt område. Obs. att vi förbehåller oss rätten för tillägg vid högtider eller liknande såsom nyårsafton, julafton, valborgsmässoafton osv.

Våra resor är vanligtvis envägsresor, men vi kan naturligtvis även lösa andra önskemål. Om du vill boka en tur och retur resa är det enklast att göra det genom att göra två enskilda bokningar via hemsidan, eller om du vill så kan du också kontakta oss via e-post, så ordnar vi resan. 

Om du planerar att boka för en större grupp och du behöver mer än en buss, vänligen kontakta oss via vår e-post istället för att boka direkt på webbplatsen. 

Vår buss kommer till den valda platsen, oavsett datum och tid du föredrar. Vi försöker alltid vara i tid, men tyvärr kan det bli några förseningar på grund av oförutsedda faktorer, såsom trafik och sjuka chaufförer. Vi kommer naturligtvis alltid att kontakta dig om någon av dessa komplikationer skulle uppstå. Det är däremot väldigt, väldigt sällan det händer.

En partybuss i Malmö kan användas för en rad olika evenemang och tillfällen. Här är några exempel på vanliga evenemang där en partybuss kan vara en populär och rolig transportlösning:

  1. Födelsedagsfester: En partybuss kan vara ett fantastiskt sätt att fira en födelsedag med vänner och familj. Du kan ha en fest ombord med musik, dans och festliga aktiviteter medan du kör runt i Malmö.

  2. Möhippor och svensexor: Partybussar är populära för möhippor och svensexor då de ger möjlighet att samla hela gruppen och ha en festlig resa till olika platser eller aktiviteter som är planerade för den blivande bruden eller brudgummen.

  3. Studentfirande: Studenter kan hyra en partybuss för att fira sin studentexamen och njuta av en minnesvärd resa tillsammans med sina klasskamrater. Det kan vara en rolig och säker transportlösning för att besöka olika platser eller delta i studentrelaterade evenemang.

  4. Festival– och konsertresor: Om det finns en festival eller konsert i Malmö eller i närheten kan en partybuss vara ett perfekt sätt att ta med dig en grupp vänner och åka till evenemanget tillsammans. Du kan njuta av musik och feststämning ombord innan du når fram till spelplatsen.

  5. Nattklubbsutflykter: Om du planerar en utekväll med dina vänner och vill göra det extra speciellt, kan en partybuss vara ett roligt alternativ för att ta dig runt till olika nattklubbar och barer i Malmö. Du kan fortsätta festen ombord mellan destinationerna.

  6. Företagsevent: Partybussar kan också användas för företagsevent som teambuildingaktiviteter, företagsfester eller företagsjubileum. Det ger en festlig atmosfär och möjlighet att umgås och ha kul tillsammans som ett team.

Ja, det är möjligt att ha flera stopp längs vägen under resan med en partybuss för ett bröllop. Det är vanligt att par vill stanna vid vissa platser för att ta bröllopsfoton, göra en ceremoniell pit stopp eller till och med för att göra några sightseeingstopp om det passar in i schemat. Det är viktigt att diskutera dina planerade stopp och tidsramar med oss vid bokningen så att vi kan planera resan och inkludera dem i rutten.