Hur Fungerar det? bokar man? betalar man?

Information angående partybussar, bokning och regler.

1.

Bokning

Det enklaste sättet att boka sin partybuss är via vårt innovativa bokningssystem. Du blir smidigt guidad genom fyra enkla steg och därefter är det bokat och klart. Känner du dig tryggare vid att boka över telefon eller mejl går det lite bra, våra kontaktuppgifter finner du på ”kontakta oss” sidan.

Du kan antigen välja att betala via kort direkt vid bokning, förskottsfaktura eller kontant i samband med upphämtning.

2.

Leverans

Vår buss kommer till den valda platsen, oavsett datum och tid du föredrar. Vi försöker alltid vara i tid, men tyvärr kan det bli några förseningar på grund av oförutsedda faktorer, såsom trafik och sjuka chaufförer. Vi kommer naturligtvis alltid att kontakta dig om någon av dessa komplikationer skulle uppstå. Det är däremot väldigt, väldigt sällan det händer.

3.

Stora grupper?

Om du planerar att boka för en större grupp och du behöver mer än en buss, vänligen kontakta oss via vår e-post istället för att boka direkt på webbplatsen. 

Kontakt@partyexpressen.se

4.

T/R resor

Våra resor är vanligtvis envägsresor, men vi kan naturligtvis även lösa andra önskemål. Om du vill boka en tur och retur resa är det enklast att göra det genom att göra två enskilda bokningar via hemsidan, eller om du vill så kan du också kontakta oss via e-post, så ordnar vi resan. 

5.

Vad ingår i priset?

Alla våra bokningar inkluderar chaufför, bränsle, gedigen ljudanläggning, rökmaskin, nattklubbs-belysning, framkörning, städning och en minnesvärd åktur! 

6.

Är alkohol förbjudet?

Svaret är nej. Anledningen är att vi inte får sälja någon typ av alkoholhaltiga drycker. Men alla våra kunder är mer än välkomna att ta med någon form av alkoholhaltig dryck som de vill ha. Istället för alkohol säljer vi vatten, energidrycker, läsk och snacks.

7.

Prissättning?

Vi tar alltid betalt per timme, kontakta oss för pris i ditt område. Obs. att vi förbehåller oss rätten för tillägg vid högtider eller liknande såsom nyårsafton, julafton, valborgsmässoafton osv. 

Finns det något annat som du undrar över?